Research forum 2014: Štrukturálna pomoc EÚ pre výskum a inovácie – efekty, príležitosti a riziká - Kropaj, Marián, 1983-
Informácia o zámeroch a cieľoch odbornej konferencie" Štrukturálna pomoc EÚ pre výskum a inovácie – efekty, príležitosti a riziká" ktorá sa konala v dňoch 9.-11. apríla 2014 vo Vysokých Tatrách.