Jak vést talenty a rozvíjet jejich silné stránky - Martoch, Michal
Vedenie ľudí na základe ich talentu a silných stránok znamená maximálne využiť potenciál jednotlivých pracovníkov. Jedným z nástrojov, ktorý môže manažérom pomôcť, je metodológia spoločnosti Gallup, test s názvom Strengthsfinder 2.0. Definuje celkom 34 talentov a účastník absolvovaním získa odporúčanie, ako svoj talent ďalej rozvíjať.