Postup účtovnej jednotky pri posúdení daňového hľadiska v prípade opráv chýb minulých účtovných rokov - Meluchová, Jitka, 1965-
Zhrnutie daňového hľadiska opravy chýb minulých účtovných období. Ilustračné príklady.