Vládny audit ako významný nástroj systému finančnej kontroly - Oláh, Michal
Vznik pojmu vládny audit a jeho funkcie. Budovanie systému vnútorného auditu vo verejnej správe. Špecifické postupy a pravidlá vládneho auditu prostriedkov EÚ.