Status účtovníka a regulácia profesie účtovníka na Slovensku: vývoj, súčasný stav, perspektívy - Maděra, František
Status účtovníka a regulácia profesie účtovníka na Slovensku. Nové požiadavky na profesiu účtovníka po roku 1989. Príklady z praxe.