Vliv harmonizace práva v Evropské unii na konkurenceschopnost EU a jejích členských států - Wawrosz, Petr
Primárne právo Európskej únie a konkurencieschopnosť. Harmonizácia práva v Európskej únii a konkurencieschopnosť.