Využití konceptu Customer relationship management a vliv jeho využívání na finanční výkonnost podniků v České republice - Knápková, Adriana
Teoretické východiská konceptu Customer relationship management (CRM). Úroveň implementácie konceptu CRM. Vplyv využirtia konceptu CRM na finančnú výkonnosť.