Trestní odpovědnost bank zesílí - Hanuš, Jan
Zákon o trestnej zodpovednosti č. 418/2011 Sb. a pripravovaná novela trestno-právnej zodpovednosti právnických osôb v Českej republike. Pravidlá zákona a ich dopad na banky a finančné inštitúcie v ČR. Jedinečné postavenie Českej národnej banky v zákone o trestnej zodpovednosti právnických osôb.