<The> Amount of unpaid work in Slovakia - comparison of surveys - Kaščáková, Alena
Odhadnutie výšky neplatenej práce obyvateľstva SR. Využitá metodológia Eurostatu na identifikáciu činností v domácnosti, za ktorú človek odmenu nedostane. Dáta výskumu z roku 2012. Významným determinantom nezaplatenej práce je pohlavie osoby, vek, vzdelanie, rodinný stav a výška príjmu.