Stínové bankovnictví: ne(vy)řešený hlavolam - Kabelík, Karel
Regulácia tieňového bankovníctva a ako eliminovať negatívne externality tieňového bankovníctva. Tradičné a tieňové bankovníctvo. Nedôsledná regulácia tieňového sektoru. Európske finančné regulátory a výzvy do budúcnocti.