Modelling of voluntary job turnover in small and medium-sized enterprises in a selected region of Slovakia - Kaleta, Maroš
Využitie metodológie Minnesota Job Satisfaction Questionnaire. Identifikácia významných faktorov a stanovenie modelu pravdepodobnosti logistickou regresiou. Model overený pozdĺžnou výskumnou správou.