Moderný manažment? Ako za socíku - Košturiak, Ján
Motivácia zamestnancov a nie manipulovanie s nimi. Skutočný tím sa buduje v práci. Hľadanie vlastnej cesty lepšie než kopírovanie cesty niekoho iného. Procesné riadenie. Podnik ako živý organizmus. Plány a prezentácie namiesto akcií. Dôležitosť konkrétnych akcií s výsledkami.