Privátní bankéř - nový člen rodiny - Houdek, Tomáš
Rozhovorm s riaditeľom pobočky pre privátne bankovníctvo ČSOB v Prahe, Martinom Fendrychom, o zmenách správania privátnych klientov a požiadavkách na služby privátneho bankovníctva.