Demografická zmena a jej vplyv na dôchodkový systém - Dobrovič, Vladimír
O aktuálnom stave starnutia populácie a víziách do najbližšej budúcnosti v rámci verejných politík členských krajín EÚ a Slovenska, v rozhovore s Doc. Ing. Vladimírom Balážom, PhD, DrSc., z Prognostického ústavu SAV.