<An> overview of approaches to measurement of tourism impacts - Plzáková, Lucie
LATI (Local Area Tourism Impact) model pre 33 londýnskych štvrtí, LAC UK (Local Tourism System - ekonomické aspekty cestovného ruchu monitorované národným štatisktickým úradom Veľkej Británie) a LAC Italy (životný cyklus destinácie) modely a ich možná implementácia na rôznych úrovniach v podmienkach ČR.