Praktické problémy riadenia výkonnosti podniku - Krištofík, Peter
Najpodstatnejšie problémy, ktoré môže priniesť nesprávne využitie systémov riadenia výkonnosti. Systémy riadenia výkonnosti pri dosahovaní podnikových cieľov a chybné rozhodnutia, ktorých sa manažéri dopúšťajú.