Unemployment of men and women and Okun's law in CEE countries - Považanová, Mariana
Rozdiely v nezamestnosti z hľadiska pohlavia v rokoch 2000 - 2012. Aplikácia anuálnych aj kvartálnych dát pre výskum Okunovho zákona. Úprava výstupov Hodrick - Prescottovým filtrom. Náklady v podobe nižšieho HDP pri snahe o zníženie nezamestnanosti vyššie u mužov vo všetkých krajinách V4.