Umění řídit zásoby: Mít či nemít? - Burian, Jan
Ako správne riadiť skladové zásoby. Systematické sledovanie vývoja zásob a vyhodnocovanie kľúčových parametrov. Pomaly obiehajúce a zastaralé položky. F2F proces (forecast-to-fulfill) - od prognózy k uspokojeniu dopytu. Zásoby ako dobrý indikátor toho, ako efektívne je spoločnosť schopná riadiť svoj dodávateľsko-odberateľský reťazec.