Monetary and fiscal policy interaction with various degrees of commitment - Hallett, Andrew Hughes
Teoretická štúdia skúma nepriame interakcie medzi fiškálnou a monetárnou politikou v kontexte teórie hier s asynchrónnym načasovaním pohybov. Autori predpokladajú Stackelbergovo vodcovstvo v dynamickej podobe a zisťujú, za akých okolností pozorujeme ricardiánsky režim (pasívna fiškálna politika, aktívna monetárna politika) a kedy režim opačný (pasívna menová politika, aktívna fiškálna politika)