Big data přinesou do logistiky i nové obchodní modely - Novotný, Radek
Využitie veľkých dát v logistike. Prevádzková efektivita. Zákazník v centre pozornosti. Odolný dodávateľský reťazec. Účinné riadenie rizík dodávateľského reťazca. Nové obchodné príležitosti.