Ako sa vyhýbať chybám v účtovníctve - Jakubíková, Hana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Podrobné možnosti kontroly, ktoré nám pomôžu pri eliminácií chýb a tiež prijať opatrenia na ich predchádzanie.