Debt and growth in the Visegrad countries: threshold analysis - Úradníček, Vladimír
Analýza dopadov miery zadlženia verejných financií na hospodársky rast metodológiou dynamických prahových panelov. Miera zadlženia - verejný dlh v pomere ku HDP, cca. 55% pre krajiny V4. Rada pre rozpočtovú zodpovednosť v SR od r. 2012 a v Maďarsku od 2009, odporúčanie na založenie podobných inštitúcií aj v ČR a v Poľsku.