Vývoj a súčasný stav ekologického poľnohospodárstva v Trnavskom kraji - Némethová, Jana
Pojem ekologické poľnohospodárstvo. Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku, história jeho vzniku. Analýza vývoja a súčasného stavu ekologického poľnohospodárstva v Slovenskej republike a vo vybranom Trnavskom kraji.