Controlling a financovanie poľnohospodárskych podnikov z verejných zdrojov - Grznár, Miroslav
Využitie verejných zdrojov v slovenských agrárnych podnikoch, ich vplyv na prosperitu a verejné finančné zdroje v kontexte podnikov vybraných krajín EÚ. Možnosti finančného controllingu pri posudzovaní efektívnosti využitia verejných zdrojov v podnikovej i riadiacej praxi poľnohospodárstva.