Príroda v meste - Danková, Milica
Trend zazeleňovania v plánovaní mestských celkov ako aj v návrhoch nových budov a komplexov. Záhrada na sídlisku - komunitná záhrada. Inšpirácia z Holandska. Záhradkári v Bratislave. Komunitná záhrada vo Zvolene.