Špecifiká Nitrianskej vinohradníckej oblasti - Némethová, Jana
Vinohradníctvo a vinárstvo na Slovensku. História a súčasný stav. Vinohradnícke oblasti SR. Vymedzenie Nitrianskej vinohradníckej oblasti. Faktory oplyvňujúce pestovanie viniča hroznorodého v Nitrianskej vinohradníckej oblasti.