Indikátory zdravotného stavu obyvateľstva z aspektu trvalo udržateľného rozvoja - Vilinová, Katarína
Zhodnotenie indikátorov zdravia a zdravotného stavu obyvateľstva z aspektu trvalo udržateľného rozvoja. Definovanie indikátorov trvalo udržateľného rozvoja. Indikátory zdravotného stavu obyvateľstva.