Financovanie inovačných aktivít z verejných zdrojov - Kissová, Jana, 1979-
Prieskum využívaných zdrojov financovania podnikov a podporných prostriedkov zo strany štátu pri formovaní a zvyšovaní inovačnej výkonnosti. Hodnotenie inovačnej výkonnosti podnikov SR, posúdením úrovne inovačných aktivít krytých najmä verejnými zdrojmi.