Subvencia verejného sektora vo vzťahu k spoločensky zodpovednému podnikaniu - Littvová, Veronika
Analýza spoločensky zodpoveného podnikania (SZP) vo vzťahu k verejnému sektoru a definovanie hlavných prekážok rozvoja SZP v podmienkach Slovenskej republiky.