Benchmarking ako nástroj riadenia konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov - Bondareva, Irina
Možnosti použitia benchmarkingu v malých a stredných podnikoch. Postup analýzy pozície MSP podľa vybraných kritérií použitím viacrozmerných metód. Rating podnikov na základe vybraných kritérií porovnania.