Controlling v neziskových organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Problematika controllingu v neziskových organizáciách ako neoddeliteľnej súčasti koncepcie finančného riadenia. Špecifiká controllingu a meranie výkonnosti v controllingu neziskových organizácií. Rozdiely medzi neziskovými organizáciami vyplývajúce z ich rôznorodého poslania.