Manažment rizika vo verejnom sektore - Rybárová, Daniela, 1967-
Charakteristika a funkcie verejných financií. Efektívne fungovanie manažmentu rizika vo verejnom sektore a aplikovanie riadenia rizika vo všetkých rozhodovacích procesoch verejného sektora.