Distribution of average, marginal and participation tax rates among czech taxpayers: results from a TAXBEN model - Dušek, Libor
Článok prezentuje empirické distribúcie priemerných, marginálných a participačných daňových sadzieb zo zárobkov v celej populácii českých daňových poplatníkov v rámci existujúceho systému daní a dávok. Kvantifikuje významné rozdiely medzi zdanením zamestnancov a SZČO.