<The> Dynamics of sovereign credit default swaps and the evolution of the financial crisis in selected central european economies - Kliber, Agata
Dynamika cien CDS a regionálna vzájomná závislosť ekonomík 2008-2011 v Poľsku, ČR a Maďarsku vo vzťahu ku gréckej kríze. Šírenie krízy monzúnovým efektom a globálne resp. regionálne vplyvy na vývoj korelácie cien CDS.