Formatívne a sumatívne hodnotenie vedomostí študentov - Kurdelová, Ľubica
Výučba jazykov ako komplexná, mnohostranná činnosť, ktorá vyžaduje zosúladenie rôznorodých aktivít a cieľov s kvalitou výučby. Formatívne a sumatívne hodnotenie vedomostí a dôležitosť spätnej väzby pri výučbe jazykov.