Analýza chýb v diskurze - Stradiotová, Eva, 1963-
Príčiny, rozlišovanie a zdroje chýb, ktoré tvoria významnú úlohu pri výučbe cudzieho jazyka. Materinský jazyk a zložitosť cieľového jazyka. Pedagogické nástroje a proces výučby cudzieho jazyka.