Stav modernizácie spôsobu vyučovania obchodnej angličtiny - Sztuková, Mária
Úroveň vyučovania obchodnej angličtiny na Slovensku. Obchodná angličtina a jej význam spomedzi rôznych druhov odbornej angličtiny v súvislosti s globalizáciou obchodu, firiem a výroby. Stav a možnosti modernizácie v spôsobe vyučovania obchodnej angličtiny.