Kompetencie učiteľa cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Kvalita práce kladená na učiteľa a nároky spoločnosti na jazykovú výučbu daného cudzieho jazyka. Komponenty, ovplyvňujúce efektívne cudzojazyčné vzdelávanie a pedagogické zručnosti učiteľa disponujúceho požadovanou kvalifikáciou.