Rusizmy v súčasných anglických médiách - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Problematika výskytu slov ruského pôvodu (tzv. rusizmov) v anglickej tlači a on-line médiách, ktorá sa snaží sledovať konkrétne skupiny slov. Výskyt a exemplifikácia rusizmov v štylistickej skupine mediálnej žurnalistiky.