Význam jazyka v procese integrácie cudzincov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Predpoklady úspešnej integrácie cudzincov v cieľovej krajine migrácie. Primárny predpoklad - ovládanie jazyka autochtónnej spoločnosti.