Business risks and the level of entrepreneurial optimism among SME in the Czech and Slovak Republic - Belás, Jaroslav
Súčasné trendy v rámci podnikateľských rizík medzi malými a strednými podnikmi vo vybraných regiónoch Českej republiky a Slovenskej republiky v kontexte podnikateľského opmimizmu.