Vztahy Československa a Andských států (Kolumbie, Peru, Ekvádor a Bolívie) v letech 1975-1989) - Rouč, Vít
Vzťahy medzi Československom a štátmi Latinskej Ameriky. Informácie v článku pochádzajú z doteraz neznámych dokumentov Ministerstva zahraničných vzťahov Českej republiky.