Význam anglickej terminológie v bankovníctve - Nemcová, Alica
Význam anglického jazyka a znalosť anglických gramatických štrukúr vo svete financií, ekonómie a bankovníctva. Správne používanie anglickej bankovej terminológie ako komunikačného nástroja v bankovníctve.