Opatrenia ECB pomôžu, nečakajme však zázrak - Sivák, Rudolf, 1955-
ECB zásadne uvoľnila menovú politiku, zaujala najmä jeho forma. Vplyv na infláciu. Posilnenie vývozu. Avšak menovou politikou je možné riešiť, resp. zmierňovať len cyklické výkyvy ekonomiky, nie štrukturálne problémy.