Reformy trhu práce v Španielsku a princíp flexiistoty - Klimko, Roman, 1985-
Analýza reformy trhu práce v podmienkach Španielska po nástupe krízy. Vývoj na trhu práce v predkrízovom období, smerovanie reforiem a ich efekty na ukazovatele trhu práce. Potreba zavedenia ďalších štrukturálnych reforiem trhu práce v čo najkratšom čase.