Výpočet a vypovedacia hodnota ukazovateľov likvidity - praktický príklad - Škriniar, Pavel, 1979-
Ako zistiť, aké dostatočné množstvo finančných prostriedkov je nevyhnutné mať na bežnom účte, kvôli úhrade záväzkov. Ukazovatele likvidity 1., 2., 3. stupňa.