Subvencia a opodstatnenosť etického kódexu a zodpovedného podnikania v sektore poisťovníctva - Littvová, Veronika
Etický kódex a sektor poisťovníctva. Zodpovedné podnikanie poisťovní a jeho opodstatnenosť. Meranie a reportovanie zodpovedného podnikania. Subvencia a opodstatnenosť zodpovedného podnikania je v súčasnosti vnímaná ako neoddeliteľná súčasť biznisu.