Česká pošta plánuje banku - Janda, Josef
Snahy o založenie vlastnej banky Českou poštou a koniec partnerskej spolupráce po roku 2017 medzi Českou poštou a ČSOB, ktorá na pobočkách českých pôšt prevádzkuje koncept Poštovej sporiteľne.