Uplatňovanie pravidiel štátnej pomoci na Slovensku - Nováčková, Daniela
Právny rámec štátnej pomoci. Analýza faktov, javov a procesov súvisiacich so štátnou pomocou. Pozitívna a negatívna stránka štátnej pomoci.