Mikroregion jako možnost odpovědnosti obcí za životní prostředí - Varvažovská, Pavla
Pojem mikroregión. Jeho úloha. Analýza spolupráve obce vo vybranom regióne. Úloha ochrany životného prostredia pre obce.